You are currently viewing 3 gode film til Valentinsdag

3 gode film til Valentinsdag

På Valentinsdag hyldes kærligheden. Derfor slutter mange kærestepar også denne dag af med en romantisk film på sofaen. Er dette også din og kærestens plan, så er artiklen her lige noget for jer. I denne kommer vi nemlig med tre skarpe bud på, hvilke film I kan sætte på for at afslutte en herlig Valentinsdag.

Hvert år den 14. februar – som er datoen for Valentinsdag – hyldes kærligheden. I hvert fald for parrene. Singlerne gør nok, som de plejer. Eller måske er de endda lidt mere aktive på de datingsider og -apps, de er medlem af end normalt. Det vil vi ikke udelukke.

Hvor om alting er, er der mange mange forskellige måder, hvorpå Valentinsdag kan fejres. Nogle gør rigtig meget ud af dagen, mens andre ikke gør alverden ud af den.

Langt de fleste vælger dog at fejre den med minimum et restaurantbesøg og en romantisk film på sofaen.

Hvis du og din kæreste har planer om i hvert fald det sidste, så vil I sætte pris på de kommende afsnit. 

Her fremhæver vi nemlig tre af de bedste romantiske film, der nogensinde er lavet, og disse er selvsagt meget velvalgte at sætte på en dag som Valentinsdag. 

Casablanca

Hvis du og kæresten er til klassiske film, så findes der ikke nogen bedre romantisk film end “Casablanca” fra 1942.

Filmen byder på glæde, smerte, et utal af fede oneliners og nogle af de smukkeste og mest rørende scener, som en kærlighedsfilm nogensinde har budt på.

La La Land

“La la land” er en af de klart bedste musicals i nyere tid. Filmen byder dels på en masse gode sange akkompagneret af fine koreografier, men også på en rigtig rørende og smuk grundhistorie om besværlig kærlighed. 

Hovedrollerne spilles af Ryan Gosling og Emma Stone, og deres kemi er uhørt god, hvilket løfter filmen op til at blive decideret mesterlig.

Kærlighed ved første hik

“Kærlighed ved første hik” er uden tvivl en af de mest vellykkede danske romantiske komedier nogensinde. 

Selvom filmen efterhånden er blevet mere end 22 år gammel, holder den stadigvæk i dag, hvilket skyldes, at den tager udgangspunkt i en række universelle emner – nemlig usikkerhed, forelskelse og ungdom.

Filmen udmærker sig på rigtig mange områder. Først og fremmest er den hamrende sjov fra start og slut, og så byder den på et utal af mindeværdige citater. Derudover er lydsiden helt fantastisk og stemningsgivende.

Det er bandet Innocent Blood, der leverede de fleste sange til filmen, og de ramte den virkelig lige i røven.