You are currently viewing 3 gode film til første date

3 gode film til første date

Hvis du er i vildrede over, hvilken film du skal vælge til en kommende første date, så fortvivl ej. Hjælpen er nær. I artiklen her kommer vi nemlig med 3 skarpe bud på film, der er perfekte til første date. 

En meget populær første date-aktivitet er at se en film. Årsagen hertil er primært, at en film kan fjerne noget af det sociale pres, der godt kan være på en date. 

Kommer der en film på, kan dennes lydside nemlig udfylde den stilhed, der til tider vil være mellem to personer på en date, når ingen af disse lige har noget at sige. 

Hvis du inden længe skal på en første date, og planen er, at din date og dig skal se en film sammen, så er det på ingen måde ligegyldigt, hvilken film du vælger!

Det er nemlig langt fra alle film, der egner sig som første date-film. 

Der er naturligvis forskellige holdninger til, hvad en god første date-film er, men i vores øjne er det en film, der appellerer bredt, er sjov, og som meget gerne må inspirere seerne til en række dybere samtaler. 

Vi har fundet tre film, der på mange måder lever op til ovenstående krav, og disse præsenterer vi i det følgende.

Crazy Stupid Love

Crazy Stupid Love er en moderne klassiker inden for den romantiske komedietradition. At filmen har opnået denne status skyldes, at den byder på alt det, som en romantisk komedie – i vores øjne – skal levere.

Den er nemlig sjov, medrivende, rørende og naturligvis ekstremt romantisk.

På elegant vis viser filmen os, at kærlighed er komplekst, men værd at kæmpe for. 

Ikke noget tosset budskab at blive eksponeret for på en første date, vel?

Nothing Hill

Nothing Hill er et hovedværk inden for den romantiske komedietradition, og selvom både du og din date måske har set denne film i forvejen, tåler den helt sikkert et gensyn.

På mange måder er plottet i Nothing Hill helt klassisk. To meget forskellige personer forelsker sig, og man hepper af forskellige årsager på dem fra deres første møde. 

En masse udfordringer melder sig, hvorfor man helt til filmens afslutning bider negle over spørgsmålet: Får de to hovedkarakterer mon nogensinde hinanden?

Da du måske ikke har set filmen før, ønsker vi ikke at afsløre svaret på ovenstående spørgsmål, da det uden tvivl vil punktere noget af spændingen.

Kærlighed ved første hik

Kærlighed ved første hik udkom i 1999, hvilket vil sige, at filmen har mere end 20 år på bagen. 

Trods dette holder den stadigvæk 100 % den dag i dag, hvilket skyldes, at den behandler en række tidløse temaer med en lige så tidløs humor. 

En klassiker inden for den danske komedietradition og et sikkert valg, når det kommer til en første date-film. 

Kilde: https://datinghelp.dk/gode-film-foerste-date/